Els Gegants de Vinaròs actuaran al Palau de les Arts de València

Povet.com
Redacció
09/01/2007

El cap de Colla dels Gegants i Cabuts de Vinaròs, Agustí Romeu, ha confirmat, aquest dilluns, que el Gegant i la Geganta de Vinaròs estaran presents al Palau de les Arts "Reina Sofía" de València en una producció d´Enrique García Asensio, que porta per títol "La Bruja".


Així, els dies 23, 25, 28 i 31 de gener i el 4 de febrer, els gegants participaran en aquesta obra en la què també intervenen el Cor de la Generalitat i l´Orquestra de la Comunitat Valenciana.

El cap de la colla gegantera ha explicat que els gegants no seran portats per vinarossencs, sinó que una delegació de la colla es desplaçara fins València per tal d´explicar el seu funcionament i seran membres del Palau els què s´encarregaran de fer moure als gegants.

D´altra banda, Romeu, també ha anunciat que el dia de la festivitat de Sant Sebastià, els gegants, per primera vegada en la història de Vinaròs, sortiran de bon de matí amb la reliquia del sant per anar en processó fins l´ermitori.

Aquest acte serà posible, segons el cap de colla, gràcies a la col·laboració de les Colles de gegants de Sant Carles de la Ràpita i Benicarló, que han decidit ajudar als vinarossencs en aquesta fita històrica.