La Ràpita, 10 Setembre 2005

NANOS I GEGANTS DE VINARÒS

El passat dissabte,10 de Setembre, la colla de Nanos i Gegants de la nostra ciutat va tornar, un any més, a la germana població de Sant Carles de la Ràpita, en la que va ser la primera sortida d’aquests mes. El motiu era la celebració de les Jornades Culturals 2005, que comprenen diferents actes des del 2 al 18 de Setembre. La XVII Trobada de Gegants, Grallers i Dolçainers de la Ràpita, amb la participació de les colles d’Alcanar, l’Alforja, l’Ametlla de Mar, Benicarló, El Prat de Llobregat, Roquetes, Salou, Santa Bàrbara,la Colla Gegantera de la Mitja Lluna, Ulldecona, Vinaròs i Xerta, va començar pel matí, a les 12, amb la plantada,i va continuar per la vesprada, a les 18h, amb la desfilada.
Pels seus carrers, van sortir la totalitat dels nostres nanos, tant de la família burgesa com la família Ulises, i els dos Gegants (Són Rei i Reina? Són Baró i Baronesa? Són Gegant i Geganta?), i amb nous companys i companyes a la Colla,que renoven energies en aquesta llarga temporada.
La Trobada de Gegants, Grallers i Dolçainers va ser un èxit en l’afluència de públic i en la participació de Colles vingudes tant d’indrets de Catalunya com del País Valencià. Per cert, ja s’està preparant la propera sortida, que serà a Benicàssim,el dissabte vinent, 24 de Setembre.